Mutant Roadkill

Mutant Roadkill 1.0.1

Mutanten knallen in post-apocalyptische woestenij

Mutant Roadkill is een racespel met veel actie en rondvliegende ledematen. In het freemium spel (gratis om te spelen, met de optie geld te betalen voor snelle voortgang) moet je zoveel mogelijk mutanten van de weg knallen. Dat kan door tegen ze aan te botsen óf door ze vanuit je auto weg te knallen. Het decor van Mutant Roadkill betreft een post-apocalyptische wereld, waar de vaalbruine griezels de dienst uitmaken. Tijd om daar verandering in te brengen. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Mooie graphics
  • Veel bonussen

TEGEN

  • Gratis gedeelte snel voorbij

Gemiddeld
6

Mutant Roadkill is een racespel met veel actie en rondvliegende ledematen. In het freemium spel (gratis om te spelen, met de optie geld te betalen voor snelle voortgang) moet je zoveel mogelijk mutanten van de weg knallen. Dat kan door tegen ze aan te botsen óf door ze vanuit je auto weg te knallen. Het decor van Mutant Roadkill betreft een post-apocalyptische wereld, waar de vaalbruine griezels de dienst uitmaken. Tijd om daar verandering in te brengen.

De makers van Mutant Roadkill, Glu games, zijn meesters in het freemium genre. De ontwikkelaar bracht hits als Contract Killer: Zombies en Samurai vs Zombies Defense uit, waarvan vooral de laatste écht dikke pret biedt. Dit keer geen zombies maar mutanten (is er een groot verschil?), die over de wegen struinen, wachtend op een confrontatie met jouw bumper.

De besturing in Mutant Roadkill verloopt met de bewegingssensor in je telefoon; je beweegt het toestel naar links en rechts om te manoeuvreren. In het spel tref je diverse bonussen, waarmee je sneller mutanten doodt (er zijn flink wat geweren beschikbaar) of rapper door de straten scheurt. Helaas is het even snel afgelopen met de gratis pret, omdat redelijk vroeg onmogelijke missies verschijnen. Deze vragen teveel van niet betalende spelers, waardoor je de portemonnee trekt óf stopt met spelen. Wij kozen voor het laatste.

Mutant Roadkill ziet er leuk uit en speelt de eerste paar rondes lekker. Toch duikt té snel een betalingsnoodzaak op, die niet betalende spelers voor het blok zet: speel je door of ga je betalen? Wij zeggen nee; zo leuk is Mutant Roadkill nu ook weer niet.

Mutant Roadkill

Download

Mutant Roadkill 1.0.1